maanantai 7. kesäkuuta 2010

Pitkän pitkä tauko

Nyt tulee tekstiä tännekin, meni hieman pidempään kuin aikaisemmin lupaamani kaksi viikkoa.

Moodle on taas nostanut päätään, niinkin voimakkaasti että en osaa varmaankaan muusta kirjoittaa. Tämä version vaihdos voisi olla myös hyvä alibi saamattomuuteeni blogin suhteen. Olisihan tässä varmasti välejä ollut tänne kirjoitella, priorisoin kuitenkin tämän suuren kirjallisen lahjakkuuteni aikalailla pohjimmaiseksi.

Jos Moodle osaisi itse kirjoittaa blogia niin se voisi olla ankeaa luettavaa, niin kovaan prässiin järjestelmä on joutunut Antin ja minun käsittelyssä. Jos sinne ei olla ajettu roppakaupalla tavaraa niin vähintäänkin on asetuksia pitänyt säätää. Hyvin se kuitenkin jaksaa ja isommat ongelmatkin ovat jo hyvällä todennäköisyydellä takanapäin.

Mukaan on mahtunut kuitenkin muutakin, oli KV-päivää jossa nauhoitettiin ulkoasiainministeriön luento Suomi-brändistä. Tästä iso kiitos Miikkalle joka auttoi langattomien mikkien, mikserin ja teknisen toteutuksen kanssa.

Asiaa riittäisi mutta säästän hieman myöhemmälle. Seuraavaksi taidankin kirjoitella pelottavan viikko 25:n jälkeen, tällöin pitäisi siirtää kaikki käynnissä olevat toteutukset ja tilauksia on hieman enemmän kuin muutama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti